Steunen

Wil je ons graag steunen door lid te worden van Malagasy v.z.w.? Dat kan reeds vanaf slechts 3 euro per maand!

 

Stort simpelweg het bedrag van 36 euro lidgeld op rekeningnummer BE64 9731 2015 5752 (Argenta) met vermelding van je naam en de tekst "lidmaatschap". Met je bijdrage steun je niet alleen de dagdagelijkse werking van onze vzw , maar bovendien wordt je uitgenodigd op onze jaarlijkse Algemene Vergadering en kan je mee beslissen over de grote lijnen van ons project.

Wil je graag een gift overmaken?

Dan kan door storting op ons rekeningnummer of via een simpele klik op de knop hieronder

Wil je graag rechtstreeks een kind steunen in het kader van ons scholingsprogramma? Kies dan voor een peterschap!

 

Voor amper 80 euro per jaar (22 eurocent per dag) helpt u,

als peter of meter, het schooljaar van één kind te financieren.

 

Wij opteren voor een zgn. "particulier peterschap" waarbij wij uw steun aan een welbepaald kind koppelen en de "relatie" met dat kind heel erg zichtbaar en persoonlijk wordt.

 

Met uw bijdrage zal onze vertrouwenspersoon ter plaatse zelf de inschrijving van het kind op school doorvoeren en de betaling regelen.

 

Wij engageren ons om u als peter of meter jaarlijks 1 of 2 keer te informereren over de schoolprestaties en evolutie van het door u gesteunde kind. Wij voorzien uiteraard ook een fotootje!

 

Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar info@malagasy.be.

Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op.

 

Kan jij je achter de doelstelling en de visie van Malagasy v.z.w. scharen? Spreekt onze vereniging jou aan en wil je graag op een andere manier aan onze projecten meewerken? Als vrijwilliger of als adviseur? Eenmalig of op regelmatige basis? Wij zijn een startende v.z.w. en kunnen dus daarom alle helpende handjes gebruiken! Stuur ons gewoon een berichtje naar info@malagasy.be met een omschrijving van je mogelijk engagement en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt!